Aysling 2 – Iona x Floke

.
.
.
.
.
.
.
.
.

Aysling2 (Iona x Floke)

s. 11.2.2022

Aysling Be My Jigglypuff, Yuku

Mustavalkoinen narttu
Lonkat:
Kyynärät:
Poivet:
Selkä:
Silmät: Terveet pentuna
Koko: 8kk 34cm/5,5kg
Omistaja: Satu Tuomela

Yuku 6kk

Yuku 8kk

Aysling Be My Snorlax, Levi

Mustavalkoinen uros
Lonkat:
Kyynärät:
Poivet:
Selkä:
Silmät: Terveet pentuna
Koko: 8kk 37cm/7kg
Omistaja: Paula Ropponen

Levi 6kk, kuva: Paula Ropponen

Aysling Be My Happiny, Liv

Bimerle narttu
Lonkat:
Kyynärät:
Poivet:
Selkä:
Silmät: Terveet pentuna
Koko: 8kk 34cm/5,5kg
Omistaja: Emilia Vanamo

Jalostusoikeusmahdollisuus

Liv 8kk

Aysling Be My Blissey, Secret

Mustavalkoinen narttu
Lonkat:
Kyynärät:
Poivet:
Selkä:
Silmät: Terveet pentuna
Koko: 8kk 37cm/5,9kg
Omistaja: Kim Tolner, Hollanti

Exported to the Netherlands

Secret 5,5kk, kuva: Katja

Aysling Be My Chansey, Ben

Bluemerle uros
Lonkat:
Kyynärät:
Poivet:
Selkä:
Silmät: Terveet pentuna
Koko: 8kk 43cm/12kg
Omistaja: Minna Tikkanen

Ben 8,5kk

Iona x Floke

Toisen pentueen kohtaloa on tässä mietitty enemmän ja vähemmän jo muutama vuosi. Floke oli varsin kiinnostava uros jo pentuja ja terveystarkkien tultua olinkin sitten Norjaan yhteydessä tästä herrasmiehestä. Puhtaasti enkkulinjainen mustavalkoinen koira hienolla rakenteella ja kivalla luonteella oli sellainen karkki, että jalostuksellisesti päätin vielä tämän kortin katsoa. Korona tuuppasi vielä mukavasti lusikkansa soppaan myös näin loppuvuodesta 2021, joten pentueen alkukin ulkomaisen uroksen kanssa ollut aikamoinen seikkailu. Jäämme jännityksellä odottamaan mitä 2022 tuo tullessaan!

Iona on kaunisti rakentunut ja vahvalla työmoottorilla oleva koira. Se on vilkas & reaktiivinen, mutta näin iän ja koulutuksen myötä nämäkin asiat jo paremmin balanssissa. Agility on ollut meidän päälaji hyvällä menestyksellä. Harrastuskoirana ei ehkäpä se helpoin, mutta äärimmäisen palkitseva. Se on itsenäinen, sinnikäs ja mielummin tekeekin omat ratkaisut, kun shelttimäisesti alkaisi hyppiä hihassa ja haukkua lisäohjeita. Iona rakastaa työntekoa, ihan mitä vaan niin sata lasissa ollaan messissä! Palkkana käy kaikki, niin ruoka, lelut, kehut tai ylipäätään vain mahdollisuus tehdä jotain. Agilityssä olemme selvinneet vauhdista ja vaarallisista tilanteista huolimatta ilman loukkaantumisia ja se onkin yhä terve ja kovakuntoinen innokas urheilija.

Yhdistelmästä toivon hyvärakenteisi kauniisti liikkuvia shelttejä, jotka syttyvät työntekoon. Luultavasti tulevat tarmokkuudelleen tarvitsemaan harrastavia koteja, joissa on aktivointia tarjolla sopivassa suhteessa kainalopaikan lisäksi.

Tässäpä vähän lisätietoa isukista:

Senza's Legacy of the Five Colors (Floke)

Norja, syntynyt Belgiassa
s. 2.5.2019
Lonkat A
Silmät terveet pentuna ja aikuisena (11/21)
CEA +/+, MDR1 +/+
Oikea purenta, puuttuu 1xP1
Näyttelyt: SERT
Isä: Esterbon's Classic Illusion
Emä: Sandwick's Senza
Koko: 36cm

Floke on iloinen norjalaistunut herrasmies, joka rakastaa puuhastelua. Floke harjoittelee agilityn perusteita omistajansa kanssa ja palkkautuu hyvin ruualla sekä lelulla. Uudet ympäristöt eivät pikkumustikkia haittaa ja erilaisten pintojen/agilityesteiden opettaminen on ollut helppoa. Lisäksi hän on pesunkestävä vesipeto, joka rakastaa kaikenlaisia vesileikkejä ja uimista. Flokella on jo pentueita pohjoismaissa sekä Euroopassa ja jälkeläiset ovat osoittautuneet kerrassaan päteviksi pikkushelteiksi jo nuoresta iästään huolimatta.