Aysling Be My -pentue löytänyt kotinsa <3

Nyt kahdeksanviikkoiset Ayslingit ovat kääntäneet uuden sivun ja aloittavat kirjoittamaan omaa tarinaansa ❤️ Olkaa kilttejä, hulluja ja vähän tuhmiakin🥰
Se on rankka ja intensiivinen neljä kuukautta, jota tämäkin projekti on kestänyt ja elämää määritellyt. Jokainen pentu kasvaa meillä yksilönä niinkuin se olisi oma ja se tarkoittaa aikamoista investointia pentujen kasvuun ja hyvinvointiin. Nyt heille on toivottavasti reppuun pakattu parhaat mahdolliset eväät uusiin seikkailuihin✨

Aysling Be My Blissey❤️
Aysling Be My Happiny❤️
Aysling Be My Jigglypuff❤️
Aysling Be My Snorlax❤️
Aysling Be My Chansey❤️

Kuvasta suuri kiitos Satu Tuominen, kun tulit aivan jäätävässä myrskyssä tämän toteuttamaan.

Iona x Floke pennut syntyneet 11.2.2022

Ionan ja Floken pennut syntyivät hyvin odotetusti 11.2.2022. Pentulaatikkoon saimme kaksi urosta (mustavalkoinen ja blue merle) ja kolme narttua (2 x mustavalkoinen & bimerle). Kuvassa pötköt ovat jo 10 vrk. Pennuista on tullut valtavasti kyselyjä ja kodit löytyvät jo näiden joukosta. Enää ei siis kannata pentukyselyjä laittaa <3 Aysling2 10 vrk

Pentujen elämää ja kasvua voi seurata Instagramissa @javanasagility & Facebookissa Aysling Shetland Sheepdogs.

Pentuja toiveissa 02/22

Iona on astutettu upealla norjalaisella Flokella (Senza’s Legacy of the Five Colors) ja odotamme pentuja syntyväksi toivottavasti helmikuun puolessa välissä.

Ionan ja Tšekin pennut syntyneet 7.3.2020

He ovat vihdoin täällä, Aysling 1. pentue!

61 vrk Iona tupsautti maailmaan syöksysynnyttäjästrategialla kolmikkonsa oikein tyylikkäästi lauantaipäivänä. Perjantaina hän teki vielä pitkää lenkkiä ja sitten aikalailla yllättäen päätti aloittaa synnytystouhut jo lauantaina.  Iona on ollut täydellinen äiti lapsukaisilleen, kun synnytyksenkin se hoiti täysin itsenäisesti jättäen kasvattajalle vain tarkkailijan roolin. Ensimmäinen vuorokausi on myös mennyt kerrassaan oppikirjamaisesti, kun äitikoira on huoltanut pentuja täydellä rakkaudella ja pentulaatikko onkin tällä hetkellä hyvin hiljainen tyytyväisten pentujen torkkuessa äitikoiran helmoissa. Toivotaan, että kaikki menee yhtä hienosti jatkossakin!

Saldona siis trikkityttö (215g), mustavalkoinen poika (223g) ja trikkipoika (233g).

20200308-20200308-img_9362

Kodit näille murusille on jo aiemmista kyselijöistä <3

Pentuja odotettavissa maaliskuussa

1. Aysling

Iona ultrattu kantavaksi, joten ensimmäistä Aysling-pentuetta (Iona x Tsekki)  odottelemme maailmaan maaliskuussa 2020 <3 Mahdollisista pennuista on tullut jo niin valtavasti kyselyjä ja ihania harrastavia kotiehdokkaita on enemmän kuin tarpeeksi, joten tässä vaiheessa ei kannata laittaa uusia tiedusteluja. Javalle on mahdollisesti vielä tulossa muutamia varsin kivoja neitokaisia keväällä ja näiden pentueiden osalta päivitetään infoja myös täällä sivuilla.

Pentu-uutisia voi seurata FB-sivuilla Aysling Shetland Sheepdogs


Iona has been confirmed pregnant and we are waiting for the puppies in March 2020 <3 These puppies will be placed to active families nearby. Always welcoming future inquiries 🙂

FI AVA FI AVA-H Iona

ionavalio

Aikalailla vuosi edellisistä sertiuutisista, joten johan se on aikakin sitten päivittää. 19.10. JAU:n hyppärihupsutteluissa Iona nappasi sitten sen vikan hyppysertinsä ja pikkukoira on agilityvalion lisäksi hyppyvalio tätä nykyä. Hieno Puppe!

Valiomatskua

FI AVA

Ionan mielestä hänen agilityseikkailunsa ansaitsevat laatumaininnan “Suomen Agilityvalio”, joten pikkukoira nappasi heti toisissa mahdollisissa kisoissaan viimeisen agilitysertinsä. Olen vallan ylpeä kyllä otuksesta, hienoilla radoilla vieläpä tuloksen taiteili tsekkiläistuomari Vendula Hausnerovan hauskoilta radoilta.

Iona 2xSERT-H

20181015-20181015-img_4625

Pikkukoira tuumasi, että napataan kuljeksimasta sitten molemmat ja samana viikonloppuna sai hyppysertinsä tältä erää. Lisää sitten seuraavan kerran lokakuussa 2019 🙂 Hieno Iona!

Jalminiuutisia

Javan ja Sanin upea trikkinelikko 2+2 syntyi 18.5. Nekaros -kenneliin!

20180518-195016_orig
Kuva: Katja Tammelin

Onnittelut niin Sanille kuin kasvattajalle! Lisätietoa ja pentutiedustelut https://nekaros.weebly.com

T:MI Javanas

Kysynnän kasvun myötä siirryin nyt syksyllä toiminimelliseksi ja osa-aikaiseksi yrittäjäksi. Yrityksen palvelut tällä hetkellä:
  • Agility: Viikkokoulutukset, pienryhmät, valmennus, yksityistunnit, luennot, etäkoulutus
  • Koirankoulutus:  Valmistavat taidot, perustottelevaisuus, luennot
  • Valokuvaus: Miljöökuvaus
  • Konsultointi: Markkinointistrategia, markkinointiviestintä, digimarkkinointi

Tälle vuodelle viikonloppukoulutukset jo aikalailla buukattu, mutta muita koulutusaikoja vielä saatavilla.

20170212-ojanko11022017-6408-edit